HAMSİDEN BAŞKA BALIK TANIMAM DİYENLER
Ben balık buğulamayı fırında yaptım.Tuz ve kırmızı pul biber ile harmanladığım balıkları, altına çok az zeytinyağı damlatarak tepsiye dizdim. Kendi suyunu çekene kadar fırında pişirdim.Sevgimide katmayı unutmadım:)
Bu arada pratik bir bilgi daha vereyim
Fırınınızdaki balık kokusunu gidermek için sıcak fırının içine alüminyum folyo içine 1 çay kaşığı tarçın koyup kapağını kapatın.Hem balık kokusundan kurtulmuş hemde harika bir tarçın kokusuna sahip oluyosunuz.
canım harika görünüyor ellerine sağlık...
YanıtlaSilMerhaba canım, senin de adının geçtiği bir post yayınladım. Umarım kararımdan memnun kalırsın.
YanıtlaSilmihrimah teşekkür ederim güzel yorumun için
YanıtlaSilhemşerim sanada tekrar teşekkür ederim memnun kalmak ne kelime çok mutlu oldum saol
çok lezzetli olacaga benziyor. ellerine sağlık..
YanıtlaSilBen de cok begendim baliklar supeeeerrr gorunuyo....
YanıtlaSilellerinize sağlık harika görünüyor:)
YanıtlaSilsonsuz dekorasyon : Güzel yorumun için teşekkür ederim
YanıtlaSil03bellinda: Teşekkür ederim hoş geldin bloğuma