17 Kasım 2011 Perşembe

FIRINDA BALIK BUĞULAMA

HAMSİDEN BAŞKA BALIK TANIMAM DİYENLER 



Ben balık buğulamayı fırında yaptım.Tuz ve kırmızı pul biber ile harmanladığım balıkları, altına çok az zeytinyağı damlatarak tepsiye dizdim. Kendi suyunu çekene kadar fırında pişirdim.Sevgimide katmayı unutmadım:)

Bu arada pratik bir bilgi daha vereyim

Fırınınızdaki balık kokusunu gidermek için sıcak fırının içine alüminyum folyo içine 1 çay kaşığı tarçın koyup kapağını kapatın.Hem balık kokusundan kurtulmuş hemde harika bir tarçın kokusuna sahip oluyosunuz.

7 yorum:

  1. canım harika görünüyor ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  2. Merhaba canım, senin de adının geçtiği bir post yayınladım. Umarım kararımdan memnun kalırsın.

    YanıtlaSil
  3. mihrimah teşekkür ederim güzel yorumun için
    hemşerim sanada tekrar teşekkür ederim memnun kalmak ne kelime çok mutlu oldum saol

    YanıtlaSil
  4. çok lezzetli olacaga benziyor. ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  5. Ben de cok begendim baliklar supeeeerrr gorunuyo....

    YanıtlaSil
  6. ellerinize sağlık harika görünüyor:)

    YanıtlaSil
  7. sonsuz dekorasyon : Güzel yorumun için teşekkür ederim

    03bellinda: Teşekkür ederim hoş geldin bloğuma

    YanıtlaSil