7 Kasım 2011 Pazartesi

BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

Bu gün bayram…Ama siz bu satırları ne zaman okursunuz bilemem.Her gününüzün bayram tadında geçmesini temenni ediyorum.Bu bayram eşimle ben memleketimizden,sevdiklerimizden uzak geçiriyoruz.
' İŞTE SİZE YEPYENİ BİR FIRSAT'.
Bu fırsat hepimiz için , ailelerimiz için kendimiz ve yaşadığımız dünyamızın geleceği için. Bayramlaşırken, kurban kesilirken, yemek yerken bir araya geldiğiniz sevdiklerinizle daha da yakınlaşabilirsiniz. Tıpkı internette face ile yaptığınız sörf gibi , cep telefonunuzla mesajlaştığınız dostlarınız gibi ailenizlede mükemmel bir diyaloğ kurabilir ve ilerleyen yıllarda sevgiye doymuş insanlar gibi  ‘AHHH..  NEREDE O ESKİ BAYRAMLAR' diyebilirsiniz. Unutmayın;  AİLENİZE verebileceğiniz en güzel hediye, yüzünüzde mutlu bir gülücük,saygı ve bağlılıktır. O zaman sevgilerin en sıcağıyla sarılacağınızı hissedeceksiniz.
VEE HİÇ UNUTMAYIN BAYRAMI BAYRAM YAPAN İNSANIN SEVDİKLERİDİR


BİRLİK,BERABERLİK VE GÜZELLİKLERLE DOLU, DUALARIMIZIN KABUL, HAYALLERİNİZİN GERÇEK OLDUĞU, TÜM SEVDİKLERİNİZİN YANINIZDA OLDUĞU, UNUTAMAYACAĞINIZ BİR BAYRAM GEÇİRMENİZ DİLEĞİYLE KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder